O nama

O nama

O Kompaniji

Internacionalna kompanija Purator Wallner&Neubert nastala je 2002. godine spajanjem dveju kompanija koje su u tom trenutku predstavljale trzišne lidere u svojim oblastima.

Kompanija Wallner&Neubert, osnovana daleke 1894. god., specijalizovana je za proizvodnju građevinskih elemenata od livenog gvožđa. Kompanija Purator, osnovana 1952.god., specijalizovana je za tretman otpadnih voda.

Udruživanjem ovih kompanija učvršćena je pozicija na tržištu i poboljšan kvalitet proizvoda i usluga. Ove osnovne delatnosti kompanija je tokom godina proširila akivnostima u srodnim oblastima, kao što su: odvodnjavanje površina i objekata, upravljanje i vođenje otpadnih voda.

Sedište kompanije je u Beču, u Austriji.

Primenjujući najviše standarde u proizvodnji i pružanju usluga, timovi stručnjaka u okviru naše kompanije trude se da uspešno odgovore na sve postavljene zahteve. Aktivnosti kompanije su od međunarodnog značaja sa težnjom očuvanja životne sredine za nas i buduće generacije.

Purator Ekotehnika d.o.o., ćerka kompanija u Srbiji, osnovana je u Beogradu početkom 2005. godine i njenim osnivanjem usluge i proizvodi za klijente na teritoriji Srbije i Crne Gore su postali mnogo dostupniji.

Purator – Partnerski odnos i profesionalna usluga

  • Naš prodajni tim, sa dugogodišnjim iskustvom i stručnošću, pruža kompletnu tehničku podršku i kvalitetna sistemska rešenja
  • Purator prezentacioni centar omogućava održavanje tehničkih radionica i obuku tehničkih lica naših klijenata
  • Skladišni prostor obezbeđuje promptnu isporuku proizvoda
  • Svi naši proizvodi su proizvedeni i atestirani u skladu sa važećim evropskim normama
  • Impresivna referntna lista uspešno realizovanih objekata na našem tržištu potvrđuje profesionalnost naše usluge i kvalitet

S poštovanjem
Srđan Mitić, dipl.maš.ing.
Direktor