Purator na sajmu/forumu Voda 2023

Od 7. do 9. decembra 2023. biće održan Sajam opreme i tehnologije za vodoprivredu, koji će na jednom mestu okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će naša kompanija učestvovati na ovoj manifestaciji i predstaviti aktuelne inovacije u okviru proizvodnog programa, kao i uspešno realizovane projekte u oblasti odvodnjavanja i tretmana otpadnih voda.

Takođe ove godine ćemo uzeti učešće i na pratećem forumu voda i to sa komercijalnim predavanjem na temu “Ekološki sistemi i doprinos održivoj gradnji”.

Predavanje će se održati u petak, 08.12.2023. sa početkom u 15.30h u konferencijskoj Sali 1 u okviru Hale 3 na Beogradskom sajmu.

Pozivamo Vas da prisustvujete prezentaciji, kao i da nas posetite na našem štandu i zajedno sa Purator timom uživate u prijatnoj i radnoj atmosferi ovog zanimljivog sajma.

Beogradski sajam, Hala 3

Beograd, Srbija

7-9.decembar 2023

Štand br.26