DANI VODE NIŠ 2018 27-04-2018

U Hali SC Čair u Nišu, 30. i 31. maja 2018. godine će biti održan međunarodni sajam vodovodne i kanalizacione opreme sa pratećom konferencijom.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavmo da će kompanija Purator biti prisutna sa svojim štandom i tokom sajma predstaviti najnovije informacije u vezi sa proizvodnim programom, kao i aktuelnim projektima.

MEĐUNARODNI SAJAM vodovodne i kanalizacione opreme je mesto susreta uglednih domaćih i inostranih kompanija na kojem se prezentuju trendovi kao i raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja u oblastima proizvodnje i distribucije vode za piće, kanalisanja i prečišćavanja otpadnih voda, energetske efikasnosti i drugih srodnih oblasti.

Konferencijski program uključuje različite tematske oblasti, a ove godine je tema „CIRKULARNA EKONOMIJA I OTPADNE VODE“, kružni sistem korišćenja resursa koji predstavlja budućnost Srbije i u njegovom definisanju učestvovaće predstavnici vladinog i nevladinog sektora, istraživačko obrazovnih institucija i privrede.

Pozivamo Vas da nas posetite na našem štandu i zajedno sa Purator timom uživate u prijatnoj i radnoj atmosferi ovog zanimljivog sajma. Naši stručnjaci će se potruditi da Vam predstave sve tehničke novitete, kao i sistemska rešenja za Vaše aktuelne zahteve.

Sa zadovoljstvom Vas očekujemo na sajmu!

Purator Ekotehnika d.o.o.

Molimo unesite ispravnu email adresu