Nova Web prezentacija kompanije Purator 20. 04. 2015.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je uspešno završena i puštena u rad nova Web prezentacija naše kompanije. Na osnovu dosadašnjih iskustava u komunikaciji sa našim partnerima i klijentima, pokušali smo da učinimo dostupnijim informacije o našim proizvodima, projektima kao i aktivnostima kompanije i novim tehnologijama na tržištu.

Povodom jubileja koja naša kompanija obeležava ove godine – 10 godina uspešnog rada na tržištu Republike Srbije – sumirali smo u ovoj prezentaciji sva dosadašnja pozitivna iskustva i struktuirali ponudu u skladu sa evropskim važećim standardima kvaliteta i lokalnim uslovima i potrebama našeg tržišta.

U okviru četiri glavne kategorije Niskogradnja, Visokogradnja, Ekološki inženjering i Usluge sistematično su predstavljane sve grupe proizvoda koje su u ovom trenutku dostupne klijentima na našem tržištu.

Napominjemo da pored proizvoda po kojima je naša kompanija prepoznatljiva na našem tržištu, na novoj Web prezentaciji može naći detalje o novim savremenim rešenjima i to posebno u sledećim oblastima:

  • Linijsko odvodnjavanje
  • Separatori lakih tečnosti
  • Gotove pumpne stanice
  • Kanalizacija pod pritiskom

Na našem sajtu klijenti će takođe moći da se pravovremeno informišu o tehničkim inovacijama u okviru proizvodnog programa, kao i o uspešno realizovanim projektima(uz pomoć case – study analiza) u različitim oblastima.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama naš prodajni tim Vam stoji na raspolaganju!

Purator Ekotehnika d.o.o.